Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:27

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi gün sayıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, inşası devam eden Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'ndeki tefrişat çalışmalarını inceledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye gezisinde, yardımcıları Sebahat Adanır, Fatih Özaslan, Belediye Meclis üyesi Serhat Demir ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu eşlik etti. Tesisin kısa bir süre içinde hizmete açılacağını belirten Başkan Tütüncü, iç tefrişat çalışmalarında sona gelindiğini söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, "Artık açılış için gün sayıyoruz. İç tefrişatında sona gelindi. Açılışını nisan ya da mayıs ayı içerisinde gerçekleştireceğiz" dedi.

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin, Antalya için çok prestijli bir eser olduğuna işaret eden Tütüncü, "Kepez'in gelişmesine katkı sağlayacak çok önemli bir yatırım oldu. Tesiste 29 bin metrekarelik inşaat alanı var. Açık alanlarla birlikte tesis, 45 bin-50 bin metrekarelik bir alana sahip. Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi, büyük bütçeli ve gözbebeğimiz bir eser oldu. Tesis, sadece fiziki bir eser değil, etrafını geliştiren, güzelleştiren ve bölgeye katma değer kazandıracak bir eserdir" dedi. Başkan Tütüncü, tesisin batısındaki Halide Edip Caddesi'nde yenileme çalışmaları yaptıklarına değindi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!