Milli takıma ATDSK damgası

Güncelleme Tarihi:

Milli takıma ATDSK damgası
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 11:06

Milli takıma ATDSK damgası

Haberin Devamı

ADANA (DHA)- TÜRKİYE Tenis Federasyonu'nun Senyör Milli Takım belirleme müsabakaları, İstanbul Akatlar'daki Club Sporium Tesisleri'nde yapılırken Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) sporcularından Ş. Selçuk Şerifoğlu 55 yaş üzeri erkeklerde, Yunus Hakan Binöz de 50 yaş üzeri erkeklerde tenis milli takımına seçildi.
9-24 Haziran'da Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yapılacak olan Senyörler Dünya Takım Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek milli takımda yer alacak olan Şerifoğlu ve Binöz, kategorilerinde takımlarının kaptanlığına da getirildiler. Şerifoğlu ve Binöz, "Maçlarda ülkemiz için kazanmak amacıyla korta çıkıp, en iyisini yapmak için çabalayacağız" dedi.
ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, milli takıma giren sporcularını kutlarken "Sporcuların elde ettikleri başarılar sadece kulübün değil, aynı zamanda Adana'nın başarısıdır. Bizler kulüp olarak Adana'mıza hizmet ediyor, elde edilen başarılarla Adana'mızın sesi oluyoruz. Altyapıya ağırlık vererek daha fazla tenis sporcusu yetiştirmek, yeni Çağla ve İpek'leri Türkiye'mize kazandırmak istiyoruz" dedi.

DHA (AP) 28.3.2016 FOTOGRAF 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!