Milli Takım için yarıştılar

Güncelleme Tarihi:

Milli Takım için yarıştılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 16:53

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından düzenlenen Milli Takım seçmelerinin İç Anadolu Bölge etabı, Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Katılımcılar, mankenleriyle birlikte 7 ayrı kategoride yarıştı. Organizasyonda erkek berberleri, kadın kuaförleri, salon topuzu, yüksek fantezi, gelin makyajı, show makyajı, kadın saç kesimi ve renklendirme ile tesettür kategorilerinde milli takım seçmeleri gerçekleştirildi. Kuaförler, 30 dakikalık süre içinde hünerlerini sergiledi. Kategorilerinde dereceye girenlere, sertifika ve madalyaları Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, federasyon yetkilileri ile oda başkanları tarafından verildi.

ANKARA’DA FİNAL HEDEFİ

Milli Takım elemelerini haziran ayında başlattıklarını belirten Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş şöyle konuştu:
“Yarışmanın mesleğimizin kalite çıtasını yükselteceğine inanıyorum. Elemelerin 10’ncusunu Ankara’da yaptık. 11’ncisini İstanbul’da gerçekleştireceğiz. Türkiye Milli Takımı oluşumunu dünyada Türk İstiklal Marşı’nı dinletmek ve Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak için yaptık. En büyük hayalimiz, finali Ankara’da yapmak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!