"Milli maç Konya'da oynanmasın diye..."

Güncelleme Tarihi:

Milli maç Konyada oynanmasın diye...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 19:40

Atiker Konyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynayacakları Shakhtar Donetsk maçına hazır olduklarını dile getirdi. Ak, milli takım maçlarının Konya'da oynanmasın şeklinde bir söylemlerinin olmadığının da altını çizdi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynayacakları Shakhtar Donetsk maçına hazır olduklarını söyledi.
Ak, bir restoranda basın mensuplarıyla buluştuğu toplantıda, geçen sezon ortaya konulan performansla Atiker Konyaspor'un tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde boy göstereceğini ifade etti.
Konyaspor tarihi için en önemli 3 gün sayılacaksa, birinin 15 Eylül Perşembe günü olduğunu belirten Ak, o gün Shakhtar Donetsk ile UEFA Avrupa Ligi grup maçına çıkacaklarını anımsattı.
Ak, o günü çok önemsediklerini vurgulayarak, "İlk çalışmalarımız başladı. UEFA ile görüşmelerimizde sona yaklaşıldı. Shakhtar Donetsk Kulübünün profesyonelleriyle sürekli görüşüyoruz. Ukrayna temsilcisi 200-250 dolayında taraftar grubuyla geleceğini bize aktardı. İki takımın giyeceği formalara kadar her şey netleşti. İnşallah zeminimiz de o güne kadar yetişir. UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynayacağımız Shakhtar Donetsk maçına hazırız." diye konuştu.
Zemindeki bozuklukların Turkcell Süper Kupa maçından sonra oluştuğuna dikkati çeken Muhammed Ak, "Herkes tarafından beğenilen sorunsuz bir zeminimiz vardı. Süper Kupa maçına kadar da herhangi bir sorunumuz yoktu. Müsabakadan sonra zeminimizin bu hale geldiğini her platformda söyledik. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) gelen denetçi arkadaşımız bana, 'Ben müsabakadan önce Konya'ya gelmiştim. Zemininizi gördüm gayet güzel ve hiçbir problemi yoktu. Şimdi gördüm ki; Turkcell Süper Kupa müsabakasından sonra zemin bu hale gelmiş.' Bunu bize zemini kontrol ve tedavi için gelen arkadaş söyledi." ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!