Milli Eğitim Vakfı öğrencileri, sevgiyi paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Milli Eğitim Vakfı öğrencileri, sevgiyi paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 13:11

Milli Eğitim Vakfı öğrencileri, sevgiyi paylaştı

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Milli Eğitim Vakfı'ndan bir grup öğrenci, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV'i ziyaret ederek oyuncak ve kitap satışından elde ettikleri geliri teslim etti.
Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki Milli Eğitim Vakfı İlkokulu 3-D sınıfı, örnek bir çalışmaya imza attı. Öğretmen Nuray Özyurt eşliğinde lösemi tedavisi gören çocuklar için destek kampanyası düzenledi. 2-8 Kasım tarinlerinde gerçekleştirilen Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Milli Eğitim Vakfı öğrenciler, evlerinde bulunan en sevdikleri oyuncakların yanısıra kitap satışı yaparak gelir elde etti. Öğrenciler, öğretmenleri Nuray Özyurt eşliğinde Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'ni(LÖSAM) ziyaret ederek kampanyadan elde ettikleri gelirleri teslim etti. 
LÖSAM: BÜYÜK MORAL VERDİLER
Tedavi gören arkadaşlarıyla da birlikte olan öğrenciler, onlara acil şifa diledi. LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, "Bizler lösemili çocuklarımız için büyük bir mücadele içerisindeyken bu tür desteklerle çok büyük moral ve güç depoluyoruz. Milli Eğitim Vakfı'nın öğretmenlerine, başta okul müdürü Bünyamin Emeksiz olmak üzere yöneticilerine, en çok da herkese örnek olan öğrencilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!