Milli Eğitim Müdürü Tosun, Sugören’de

Güncelleme Tarihi:

Milli Eğitim Müdürü Tosun, Sugören’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 11:12

Milli Eğitim Müdürü Tosun, Sugören’de

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Müdür Yardımcısı Ahmet Aydın ile birlikte Sugören İsmet Koçhan İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Müdür Ali Tosun, Milli Eğitim Bakanlığı’nca düzenlenen Eğitim Bilişim Ağı 3. EBA Fen Deneyleri Video Yarışması’nda “Kısa Devre” konulu videosu ile birincilik ödülüne layık görülen ayrıca Yalova Valisi Tuğba Yılmaz tarafından başarı belgesi ile taltif edilen Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sinem Köksal Yaşa’yı tebrik ederek, eğitim ve teknolojinin birbirinden ayrılmaz parçalar olduğunu ifade etti.

Müdür Tosun, her geçen gün kullanıcı sayısı artan EBA’da yer alan kısa filmler, animasyonlar, sorular ve videoların öğrencilerin derslerine katkı sağladığını belirterek, EBA’nın derslerde daha etkin kullanılmasını tavsiye etti. Ardından sınıfları tek tek ziyaret eden Müdür, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmaları için okul kütüphanesine katkıda bulundu ve öğrencilere kitap hediye etti.

“TOPLUMSAL ALGIYI YÜKSELTMELİYİZ”

Müdür Tosun, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, “Kitap, sınav başarısını etkileyen önemli bir etken olması yanında, hayatı daha anlamlı hâle getiren, eğitimde kullanılabilecek en değerli enstrümandır. Kitaplar, hazine sandıklarıdır. Onlar size gelmez, siz onları arayıp bulmalısınız. Sandıktaki çil çil altınlara, birbirinden değerli taşlara ulaşabilmeniz için hazine avcısı olmalısınız. Kitaplardaki hazinelere ulaşmanın yolu, sayfaları ve kelimeleri bir bir eşelemekten geçiyor” dedi.

Okul Müdürü Kadir Usluoğlu’ndan okullarındaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Müdür Tosun, öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!