Milletvekilinden pamuk hasadı

Güncelleme Tarihi:

Milletvekilinden pamuk hasadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 17:59

Milletvekilinden pamuk hasadı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde Akgünler Çırçır tarafından yapılan pamuk hasadına AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da katıldı.
Söke Akgünler Çırçır işletmecisi Cengiz Akgün 1 Nisan tarihinde ektiği pamuğun hasadını da erken yaptı. Söke'de pamuk toplama makinesinin direksiyonuna AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş geçti. AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Serkan Yılmaz ve Koçarlı Bağarası Sulama Birliği Başkanı Nedim Kaplan'ın da katıldığı hasat sırasında konuşan Cengiz Akgün 2018 pamuk cinsinin hasadının beklenenden erken yapıldığını belirterek, "Nisan ayı başında pamuk ekimimizi gerçekleştirdik. Bugün de milletvekilimizin sürpriz katılımıyla hasat ettik. Şu anda Türkiye'de pamuk yetiştirilen bölgelerde henüz hasada başlanmadı. İlk hasadı biz Söke'de yaptığımız için sevinç duyduk" dedi.
AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş da Aydın'ın en önemli ürünlerinden birisi olan pamuğun ilk hasadında direksiyona geçmenin ayrı bir duygu olduğunu belirterek, "Sezonun ilk pamuk hasadını Cengiz Akgün ile birlikte yaptık. İlk defa bir pamuk toplama makinesinin direksiyonuna geçerek pamuk toplamanın zevkini yaşadım. Zor olmadı, arkadaşlar tarif edince rahatlıkla kullandım. Pamuk şu an iyi fiyatlarda. Çiftçimizin yüzü bu yıl gülecek inşallah" dedi.

Burhan CEYHAN/ SÖKE (Aydın), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!