Milletvekili Uslu yatırımları değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Uslu yatırımları değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 16:28

Milletvekili Uslu yatırımları değerlendirdi

Haberin Devamı

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike'de devam eden yatırımları değerlendirdi.
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ile Ak Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ bir kafeteryada basın mensuplarıyla buluştu. Batı Antalya ve Finike'deki yatırımlar hakkında bilgi veren Uslu, devlet hastanesi, eğitime yönelik okul, yurt ayrıca kamu kurumları inşaatlarının devam ettiğini ve bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Antalya'nın batısında devam eden bölünmüş yol ve tünel çalışmaları ile havalimanı projesini de yakından takip ettiklerini kaydeden Uslu, ulaşımda sağlanan bu kolaylığın turizme, tarıma ve ticarete ivme kazandıracağını vurguladı. 
Antalya'nın batısında deniz ulaşımının olup olmayacağının sorulması üzerine de bilgi aktaran Milletvekili Uslu, deniz ulaşımının her zaman daha pahalı olduğunu ve bu nedenle bazen rağbet görmediğini belirterek, küçük uçaklarla Antalya- Kaş arasında günübirlik seferlerin gündeme geldiğini ve Ulaştırma Bakanlığı'nda bu yönde çalışması olduğunu aktardı. Yolcu taşıyan feribotlar değil ama 6-8 kişilik, günde 2 sefer yapacak deniz uçakları ile ulaşımın olabileceğini ve bunu önemsediklerini belirten Uslu, "Bu çalışmaları gerçekten algıyı değiştiren önemli yatırımlar olarak görüyorum. Günde iki kez bu bölgeye deniz uçağının gelmesi burada bir potansiyel var algısı yaratır kuşkusuz. Dolayısıyla ulaşımı kolaylaştıracak bu projelere sıcak bakıyorum" dedi. 
Bölgedeki tarımsal faaliyetlerle turizme ivme kazandırmayı önemsediklerini de anlatan Uslu, butik turizmi desteklediklerini, buranın doğallığını bozan ve tarımı baltalayan turizm anlayışını kesinlikle benimsemediklerini kaydetti. Uslu, ayrıca ilçedeki yerel yönetimlerle mevcut yatırımların yanı sıra yeni projelere ilişkin çalışmaları da istişare ederek yürüttüklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!