Milletvekili Tüfenkci, Açılışa Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Tüfenkci, Açılışa Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:49

MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ AÇILIŞA KATILDI

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’da 2009 yılından itibaren tamir atölyesi olarak hizmet vermeye başlayan Tekno Otomotiv’in yeni iş yerinin açılışına katıldı.
Açılışa, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Homer Firmasın Genel Müdürü Haluk Şener ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Böylesi nezih bir mekanın açılması geçmiş dönemdeki düzenli ve sıkı çalışmalarının göstergesidir. Bir iş yerinin açılması önemli bir hadisedir, burada istihdam eden kardeşlerimiz evlerine aş ve ekmek götürmelerine sebep oldukları için iş yeri sahiplerini de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu iş yerinin Malatya’mıza, Malatya sanayimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İş yeri sahipleri olan Muzaffer Boyraz ve Murat Çelik kardeşlerime de bol kazanç diliyorum" diye konuştu. Milletvekili Tüfenkci de yaptığı konuşmada “Kazasız belasız hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Küçük bir işletmeden böylesi güzide işletmeye kavuşmak gerçekten takdire şayandır. İnşallah bunu daha da büyüterek Malatya’mıza ve bölgemize hizmet vermeleri en büyük temennimiz” dedi. İstikrarın ve huzurun olduğu yerde büyümenin de olacağını belirten Tüfenkci, “Bu iş yerini açarken seçimlerinde ülkemize ve ilimize huzur bereket ve barış getirmesini ve bu tür iş yerlerinin sayılarının artmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile işyeri hizmete açıldı. Açılışı yapılan iş yerinde kaporta, boya ve mekanik ile ilgili hizmetlerin verildiği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!