Milletvekili Koçer'den Şehitkamil'e övgü

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Koçerden Şehitkamile övgü
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 16:37

Milletvekili Koçer'den Şehitkamil'e övgü

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ilçe genelinde yapımı devam eden yol açma ve park çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Koçer, “Şehitkamil Belediyesi, parti politikamızdaki vizyoner bakışı yakalamış ve şehirde uygulamış bir belediyemiz" dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan yol açma ve park çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, yapılan çalışmalar hakkında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan bilgi aldı. İbrahimli, Beykent, Karaca Ahmet Mahallesi ve KÜSGET Sanayi Sitesi’nde yapılan yol açma çalışmalarını gezen Milletvekili Nejat Koçer, yapılan çalışmalarla ilgili duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İnceleme sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Nejat Koçer, “Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları sık sık değerli Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte geziyoruz. Bugün de şehrin dört bir tarafında Şehitkamil Belediyemizin imara açtığı bölgelerde yapmış olduğu çalışmalarla ilgili yakinen bilgi aldık. Yapılan çalışmalarla ilçenin çehresi değişiyor. Gerçekten son dönemlerde yapılan en büyük imar çalışmaları, en büyük park bahçe ve yol çalışmalarını görmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Tabi AK Parti olarak seçimlerde vadettiğimiz yüksek yaşam kalitesi standartlarını Şehitkamil Belediyelerimiz ile birlikte çok daha yukarılara taşıyacağız. Yapılan işleri görünce büyük bir heyecan duyuyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımızı ve değerli ekibini yaptıkları çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bugün İbrahimli 2 bölgesinde, Beykent bölgesinde, imara yeni açılan Fıstıklık bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Gaziantep, yakın zamanda hayretle izleyeceğimiz bir gelişme yaşıyor. Şehitkamil Belediyemiz ilçe genelinde açılan yollar, yapılan altyapı çalışmalarıyla gerçekten örnek bir belediyecilik sergiliyor. AK Parti belediyeciliğinde zaten vatandaşların yaşam kalitesini arttıran, hayat standardını yükselten ve şehri geleceğe hazırlayan vizyoner bir bakış var. Şehitkamil Belediyesi, parti politikamızdaki bu vizyoner bakışı yakalamış ve şehirde uygulamış bir belediyemiz. İnşallah, bir sonraki gezimizde bu hizmetlerin birçoğunun bitmiş olacağını göreceğiz" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise çalışmalara ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

"Yapılan işler tabi yalnızca Gaziantep genelindeki yapılacak güçlerle doğru orantılı değil. Bizim yapacağımız projelerin çoğunda Ankara’nın desteği lazım. Ben Milletvekilimiz Sayın Nejat Koçer’in şahsında tüm Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bizim Ankara’daki elimiz, ayağımız, gözümüz oluyorlar. Bu yapılan projelerin hataya geçirilmesinde bizim tek başına bir şey yapmamız mümkün değil. Bu bir ekip çalışmasıdır. AK Parti’nin her kademesinde hem hükümet olarak hem de yereldeki belediyeler olarak koordineli bir şekilde çalışıp, bunları milletimizin hizmetine sunmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte milletimizin yaşam kalitesini arttırmak adına projelerimizi devam ettireceğiz. Ben bu kadar yoğun programları içerisinde bizlere zaman ayıran Sayın Milletvekilimiz Nejat Beye teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!