Milletvekili Koçer’den İşsizlere Müjde

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Koçer’den İşsizlere Müjde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 18:45

AK PARTİ EKONOMİ İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI VE AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ NEJAT KOÇER, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, ARTAN SANAYİ ÜRETİMİNİN İŞSİZLİK RAKAMLARINI DA POZİTİF OLARAK ETKİLEYECEĞİNİ BELİRTTİ.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat koçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, artan sanayi üretiminin işsizlik rakamlarını da pozitif olarak etkileyeceğini belirtti.
TBMM Plan Bütçe Komisyon Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Koçer, sosyal medya hesabından, sanayi üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 oranında arttığını açıkladı. İşsizlik oranlarının da artan üretime ters orantıda azalacağını belirten Milletvekili Koçer, paylaşımlarında, "Türkiye sanayi üretiminde yılın son çeyreğine güçlü bir başlangıç yapmış oldu. Üretim rakamları beklenenden daha iyi.Yılın son çeyreği için büyüme rakamları sanayi üretim rakamları paralelinde gelişirse büyüme de artış bekleyebiliriz. Sanayideki üretim artışı işsizlik rakamlarını da pozitif olarak etkileyecektir" yorumlarında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!