Milletvekili İshak Gazel: Halkımız Oyunu İstikrardan Yana Kullanacaktır

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili İshak Gazel: Halkımız Oyunu İstikrardan Yana Kullanacaktır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 11:48

AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ İSHAK GAZEL

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, halkın, 1 Kasım seçimlerinde istikrardan yana oy kullanacağını ifade etti.
AK Parti’ye katılımlar sebebiyle düzenlenen törende konuşan Gazel, partilerine toplumun herkesiminden büyük bir teveccüh olduğunu dile getirdi.
Gazel, "Yaklaşık 2 ay boyunca gece demeden gündüz demeden çalıştık. Toplumumuzun her kesiminden halkımızın büyük bir teveccühü var.Seçim çalışmalarımız sırasında halkımız bizlere, istikrar için AK Parti’ye oy vereceğini söylüyor. Yeni Türkiye yolunda hep birlikte birlikte çalışacağız. Şu ana kadar Türkiye’nin yaşamış olduğu en önemli seçimlerden bir tanesini yapıyoruz. Bu seçimdeki şartlar çok değişti. Yani büyüyen ve güçlenen bir Türkiye’nin önünü kesmek için, zayıflatmak için, içerisi dışarısı toplanmış Türkiye’ye saldırıyor. Böyle bir tablo ile karşı karşıyayız" diye konuştu.
Türkiye’nin ilerlemesinin devam etmesi için çok önemli ve özel bir durumu olduğunu vurgulayan Gazel, "Geçen dönemde seçimlerde hangi partiye katkı yaptıysanız yapın; ama bu dönem AK Parti’ye destek vermenizi ülkenin milli menfaatleri açısından önemli görüyorum. Dolayısı ile 1 Kasım’da Allah nasip eder de yeniden iktidara gelirsek, tek başına iktidar olursak, Türkiye’de yeniden bir şahlanışın başlayacağını, yeniden bir sürat kazanacağını, yeniden bir enerji yükleneceğini ve buna mecbur olduğumuzu söylemek istiyorum" dedi. (EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!