Milletvekili İbrahim Halil Fırat’a Kahta İlçesinde Büyük İlgi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili İbrahim Halil Fırat’a Kahta İlçesinde Büyük İlgi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:04

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İBRAHİM HALİL FIRAT'A KAHTA İLÇESİNDE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’a Kahta ilçesinde vatandaşlar ve esnaf yoğun ilgi gösterdi.
AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman’ın Kahta ilçesini ziyaret etti. İbrahim Halil Fırat, ilçede ilk olarak esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen İbrahim Halil Fırat, daha sonra Kahta Mobilyacılar ve Marangozcular Çarşısı’nı gezdi.
Fırat, tekstil fabrikalarını gezerek burada AK Parti’nin seçim beyannamesini anlattı.
Fırat konuşmasında, AK Parti olarak tek başına iktidar olduğu taktirde gençlere bedava internet kullanımı sağlayacaklarını belirterek, “AK Parti olarak tek başımıza iktidar olursak önceliğimiz gençlere yeni iş imkanları ve daha birçok alanda hizmet edeceğiz. Seçim beyannamemizde özellikle gençlere yönelik çalışmalar var” dedi.
Fırat, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek sandık görevlileri ve müşahitlerle bir araya geldi. Fırat ilçedeki gezisine daha sonra Kâhta Belediyesi’ni ziyaret ederek devam etti.
Belediye çalışanlarıyla sohbet eden Fırat burada yaptığı açıklamada ise, “İç ve dış güçler tarafından Türkiye Suriye’ye, İran, Irak ve Filistin’e çevirmek istenmektedir. AK Parti’nin tek başına iktidar olmaması halinde buna müsaade edilmeyecektir. 7 Haziran’da iç ve dış güçler Türkiye’nin daha fazla büyümemesini istemedi ve AK Parti’nin tek başına iktidar olmasını engellediler. Ama 1 Kasım’da Allah’ın izni ile bunun önüne geçemeyecek” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!