Milletvekili Hürriyet, Gebze Ve Gölcük’te Seçim Çalışmalarına Devam Etti

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Hürriyet, Gebze Ve Gölcük’te Seçim Çalışmalarına Devam Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 12:04

CHP MİLLETVEKİLİ FATMA KAPLAN HÜRRİYET, GEBZE VE GÖLCÜK'TE SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Gebze’de hükümete ve çözüm sürecine yüklendi. Hürriyet, “Habur sınır kapısında yaşananlardan sonra, çözüm sürecinin ölüm sürecine döneceği belli olmuştu” dedi.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Gebze ve Çayırova ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Hürriyet, ziyaretler kapsamında çok sayıda esnaf ve ev ziyaretinde bulundu. Milletvekili Hürriyet, bölgede bulunan yöre derneklerini de ziyaret etmeyi unutmadı. Çayırova Balkan Türkleri Derneği, Gebze Rumeli Türkleri Derneği ve Gebze Balkan Türkleri Derneği’de konuşan Hürriyet, “Çözüm süreci içerisinde kapalı kapılar ardında bir sürü anlaşma yapıldı, sözler verildi. Habur sınır kapısında teröristleri kahraman ilan ettiler. Bize o görüntüleri kim yaşattıysa, 7 Haziran’dan sonra hortlayan terörün sebebi de onlardır. Maalesef bugün çözüm süreci ölüm süreci haline geldi. Onlar ise hala savaş dili kullanıyor ve bedelini vatandaşımız ödüyor. O mayınlar döşenirken bizi yönetenler neredeydi? Bunu vatandaşımız sorgulamak zorunda” dedi.
CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “Sadece bir aileyi korumak için koalisyon masasını dağıttılar ve yeniden seçim kararı aldılar. Üstelik bize hükümet kurma görevi bile vermediler. Hükümeti kursaydık sorunların çözümü için kararlı adımlar atar ve çözerdik. Bunu bildikleri için bize hükümet kurma görevi vermediler” diye konuştu.
Gebze’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Gölcük’e geçen Milletvekili Hürriyet, burada da partililere CHP bayrakları dağıtarak tüm CHP’lilere evlerinin camlarını ve balkonlarını parti bayraklarıyla donatma çağrısında bulundu.
Milletvekili Hürriyet Gölcük’te yaptığı seçim çalışmalarında Kocaeli’deki partililerine tarihi bir çağrıda bulundu. Kocaeli’nin tüm sokaklarında CHP bayrağının dalgalanması gerektiğine inandığını belirten Milletvekili Hürriyet, tüm partililerin 21 Ekim Çarşamba günü akşamı evlerinin camlarına ve balkonlarını parti bayraklarıyla donatmasını istedi. Gölcük’te seçim çalışmaları yürüten Milletvekili Hürriyet ilçede bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Milletvekili Hürriyet Gölcük’te kurulan Salı Pazarı’nda devam eden çalışmaları kapsamında 21 Ekim Çarşamba günü il genelinde tüm CHP’lilerin evlerinin camlarını ve balkonlarını parti bayraklarıyla donatması çağrısında bulundu.
Gölcük Kadın Kolları üyeleriyle beraber pazarda alışveriş yapan yurttaşlara parti bayrağı veren Hürriyet, “Tüm partililerimizin bu çağrıya kulak vermesini istiyorum. Vatandaşlarımız parti bayraklarını bağlı bulundukları ilçe başkanlıklarından temin edebilirler” açıklamasında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!