Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu: “Muhalefet Boşa Kürek Çekiyor”

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu: “Muhalefet Boşa Kürek Çekiyor”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2015 17:38

MİLLETVEKİLİ ADAYI HACIEYÜPOĞLU: “MUHALEFET BOŞA KÜREK ÇEKİYOR”

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “1960-1970’lerin siyasetinin sonuç vereceğini beklemek, boşuna kürek çekmekten farksızdır. Bu siyaset muhalefet partilerine sonuç vermeyecek” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, basın mensupları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Orman Park’ta gerçekleştirilen programda yeni Türkiye’yi değerlendiren Hacıeyüpoğlu, yerel siyasete dair de açıklamalarda bulundu. Sakaryalıların AK Parti’den beklentilerinin yüksek olduğuna dikkat çeken Hacıeyüpoğlu, sahada önemli bir hakimiyet kurduklarını ifade etti.
Recep Hacıeyüpoğlu’nun yaptığı açıklamalarında, “Seçim çalışmalarımız kapsamında hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Milletimiz ayağı yere sağlam basmayan, uçuk vaatlere prim vermiyor. 1960-1970’lerin siyasetinin sonuç vereceğini beklemek, boşuna kürek çekmekten farksızdır. Bu siyaset muhalefet partilerine sonuç vermeyecek. Kampanya sürecini ithal çalışmalarla yürütürseniz bu millete dokunamazsanız. Biz yerel, milli ve bizden bir siyasetle yola devam ediyoruz. Sakaryaspor Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanlığı, Baro Başkanlığı ve Mazlumder ile diğer STK’larımızda başkanlık ve yöneticiliklerimizin ardından milletvekili adayı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletvekili aday listesinde yer alan arkadaşlarımızla birlikte tam kadro sahadayız. Bizlerden beklenti yüksek. Sahada önemli bir AK Parti hakimliği söz konusu. Yerel seçimlerde 17-0 hedefimizi gerçekleştirmişken; muhalefet partileri 7-0 hedefimizi eleştiriyor. AK kadrolar olarak büyüme ve istikrarın devam edeceğini ifade ediyoruz. Gerek yerelde gerekse de ulusalda vaatlerini icraata dönüştürmüş bir AK Parti var. 7 Haziran’da milletvekillikleri tamamlanacak olan Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli ve Ali İhsan Yavuz da bizlerle birlikteler. Aynı şekilde aday adayı arkadaşlarımız da seçim çalışmalarında bizleri yalnız bırakmıyor. İlkelerimizle hareket ediyoruz. Dava düsturuyla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Yakalanan bu birlik ve beraberlik ortamı tüm alanlara yansıyor. 7-0 hedefimizin altını bu uyum destekliyor. Eğitim, sağlık, milli savunma, ulaşım ve diğer tüm alanlarda Türkiye’nin aldığı mesafeler ortadadır. AK Parti öncesinde böylesi bir başarı ivmesi yakalanabildi mi? Şehir düzenlemesi, ekonomi, yerli üretim, tarımda geldiğimiz nokta bellidir. Şehirlerimiz, ilçelerimiz bu gelişmeden payını aldı, almaya da devam edecek. Sakarya için de durum aynı. Şehrimizin bir bölümü gelişir ve büyürken; diğer bölgelerimiz geri kalmadı. Merkezden gelen yatırımları, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz koordinasyonuyla tüm Sakarya’ya ulaştırdık. Şehrimiz sanayi altyapısını geleceğe taşıyacak yeni OSB’ler ve planlamalar da söz konusu. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdikleri Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi, Sakarya’nın AK Parti’yle hangi seviyelere ulaştığının delilidir. Dev projelerimiz devam edecek. Şehrin ihtiyaçlarını ve potansiyelini biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığımız süresince elde ettiğimiz tüm tecrübeleri Sakarya için kullanacağız. Şehrimizin tüm bölgelerine hizmet ulaştıracağız. Şehirlerin büyümesi, yerel yönetimlerin güçlenmesi için Başkanlık Sistemi oldukça önemli. Yeni anayasa ve yeni bir sistem aslında yerel yönetimlerimizi de güçlendirecek. Yerelin güçlenmesi Sakarya için önemli bir fırsat. Merkezin desteği ve yerelin güçlenmesiyle Sakarya çok daha iyi seviyelere ulaşacak. Bu değişim ve dönüşümü sağlamak durumundayız. Yeni anayasayla bireysel hak ve özgürlükler de çok daha ileri seviyelere ulaşacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!