MHP'li Depboylu'dan Nazilli turu

Güncelleme Tarihi:

MHPli Depboyludan Nazilli turu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2018 10:18

MHP'li Depboylu'dan Nazilli turu

Haberin Devamı

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Deniz Depboylu, beçim çalışması kapsamında Aydın'ın Nazilli ilçesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip, halkla bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına hız verdi. Nazilli'de, MHP seçim çadırı ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ise Depboylu'yu yalnız bırakmadı. Depboylu ve beraberindekiler ilk olarak, İsabeyli ve Dallıca mahallerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Akşam ise Belediye Meydanı'nda MHP seçim çadırında partililerle buluştu. Buradan Erzurumlular Derneği'ni ve Nazilli Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Depboylu, engelli vatandaşlar için TBMM'de yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. Ziyaretlerinde dernek üyelerinin dertlerini ve sıkıntılarını dileyen Depboylu, seçimlerde destek istedi.

Seçim çalışmalarının iyi gittiğini ifade eden Depboylu, vatandaşların ilgisinden memnun olduğunu belirtti. Depboylu, "Bugün ziyaretlerimizde öncelikle Dallıca ve İsabeyli mahallerinde vatandaşlarımızla, hemşerimizle bir araya geldik. Yazırlı'da bir iftar programına katıldık. Seçim broşürlerini dağıttığımız Nazilli Belediye Meydanındaki seçim çadırımızda yine vatandaşlarımız ve partililerimizle temasta bulunduk. Ardından engelli kardeşlerimizi ziyaret ederek onların sorunlarını ve isteklerini dinledik. Akabinde de Erzurumlular Derneğinde sohbet ettik. Çok verimli bir gündü. Zaten teveccüh çok güzel. Kararsızlar var gibi görünüyor ama insanlarımız çok güzel değerlendiriyor. Partimizin ilkeli duruşunu, liderinin özverili ve güçlü duran tavrını takdir ediyorlar. Nihayetinde 24 Haziran'da sandığa yansıyacağını düşünüyoruz. İnşallah 'Cumhur İttifakı'yla birlikte, MHP bu milletin sigortası ve cumhur ittifakının sigortası olarak güçlü bir şekilde temsiliyet kazanacaktır. Ona inanıyoruz, onu görüyoruz" dedi.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!