MHP'li Adan: Ay yıldızlı bayrak altından başka onurlu yaşanacak bir yer yoktur

Güncelleme Tarihi:

MHPli Adan: Ay yıldızlı bayrak altından başka onurlu yaşanacak bir yer yoktur
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 17:17

MHP'li Adan: Ay yıldızlı bayrak altından başka onurlu yaşanacak bir yer yoktur

Haberin Devamı

Servet ARSLAN/AĞRI, (DHA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Ağrı'da yaptığı açıklamada, "Ay yıldızlı bayrak altından başka onurlu yaşanacak bir yer yoktur" dedi.
Ankara'dan hava yolu ile Ağrı'ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İl Başkanlığında bir açıklama yaptı. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin selamlarını getirdiğini ifade eden Celal Adan, Ağrı'nın tarihin kendisine yüklediği sorumluluk bilincinde  bölücülere teslim olmadığını, her zaman devletin yanında yer aldığını belirtti. Ramazan ayı olmasına rağmen kan dökülmeye devam edildiğine işaret eden Adan,  vatan uğruna canlarını veren şehitlere rahmet dileğinde bulundu. Celal Adan şunları söyledi:
"Türk milletinin birlik ve beraberliğinin garantisi Ağrı'dır. Ağrı, Ermenilere teslim olmamıştır. Ağrı Ruslara teslim olmamıştır. Ağrı'da her zaman ezan ve bayrak mücadelesi, birinci önceliktir. Ağrılı vatandaşlarımız devletle bütünleşmiştir. Türk devletinin bugün içersinde bulunduğu şartlara baktığımız zaman bildiğiniz gibi hepimiz 15 Temmuz gibi bir alçak olayla karşılaştık.15 Temmuz FETÖ terör örgütünün yaptıkları bizim tarihimizde örneği rastlanmamış çok kahpece bir olaydır. Bu coğrafyada devletin zayıfladığında nelerin olacağını hep birlikte görüyoruz. Irak'ta güçlü bir devlet olsaydı Irak böyle olur muydu? Suriye'de güçlü bir devlet olsaydı Suriye böyle olur muydu? Dolayısıyla biz bu coğrafyada her türlü alçaklığa karşı birlik ve beraberlik içersinde mücadele etmeliyiz. Birlik ve beraberlik içersinde ancak bu alçakca Türk milletin birliğine yapılan saldırıları durdurabiliriz. Ağrı'nın zaten birliği konusunda endişem yoktu ama dünden bugüne baktığımızda Ağrı'da birlik beraberlik ay yıldızlı bayrak altında onurlu yaşayan bir Ağrı gençliği ile karşı karşıyayız. İnanıyorum ki, ay yıldızlı bayrak altından başka onurlu yaşanacak bir yer yoktur."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!