MHP Niğde İl Başkanından Tepki

Güncelleme Tarihi:

MHP Niğde İl Başkanından Tepki
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 14:46

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Niğde İl Başkanlığının düzenlediği MHP’den AK partiye geçenlere rozet takma törenine MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör tepki gösterdi.
Başkan Güngör, MHP’nin Gençlik Kolları biriminin olmadığını ve Ak Partinin kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini söyledi.
Başkan Güngör yaptığı yazılı açıklamasında; “24 Ekim 2015 günü Niğde’deki pek çok haber sitesinde “Ak Parti’ye Niğde’den Mhp ve Chp’den Katılım” başlığı altında tamamen uydurma, gerçeklerle bağdaşmayan, yalan bilgiler içeren bir haber çıkmıştır. İktidarı kaybetmiş olmanın hırçınlığı ile nereye nasıl saldıracağını şaşıran AKP, kendilerini bekleyen tehlikenin farkına vardığı için sağa sola yalanlar uydurmaya başlamıştır” dedi.
Güngör, “Bütün Türkiye’de olduğu gibi Niğde’mizde de düşüş yaşayan AKP, hesap verme korkusu ile halkımız üzerinde son bir algı oluşturup hazin sonunu uzatmaya çalışmaktadır.
Şu iyi bilinmeli ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin “gençlik kolları” adı altında bir birimi bulunmamaktadır. Böyle bir teşkilat yapısı olmamasına rağmen haberde geçen “MHP’nin gençlik kollarından” ifadesi haberin düzmece ve gençlerin MHP’ye olan yoğun ilgisini sarsmaya yönelik gayri ahlaki bir tutumdur. Yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Niğde’de de gençliğin MHP’ye olan ilgisi AKP’yi çıldırtmakta ve bu durumu engellemek için alışık oldukları yalanlarına yeni bir yalanlarını eklemiş bulunmaktadırlar” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!