MHP lideri Bahçeli Manisa'da toplu açılış yapacak

Güncelleme Tarihi:

MHP lideri Bahçeli Manisada toplu açılış yapacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 14:27

MHP lideri Bahçeli Manisa'da toplu açılış yapacak

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Kasım'da Manisa'nın Selendi, Alaşehir, Turgutlu ve Salihli ilçelerindeki toplam 803 milyon liralık yaklaşık 250 yatırımının sırasıyla açılışını yapacak.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısında konuştu. Toplantıda ilk olarak, son günlerde tartışma konusu Ulupark gündeme geldi. Ulupark'a yapılmasını düşünülen katlı otoparkla ilgili imar çalışmasına yapılan itirazlar konuşuldu. CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin, itirazların kabul edilmesini istedi.

"ULUPARK'TA YEŞİL DOKU BOZULMAYACAK"

Meclis'te, Ulupark'a yapılması düşünülen portatif otoparkın görselleri yayınlandı. Başkan Ergün, "Portatif otopark, zaten şu an otopark olarak kullanılan yere yapılacak. Ağaç kesimi olmayacak. Cephe kaplaması ile herhangi bir betonarme yapılması söz konusu değil. Doğallığı ve yeşili bozmayacak. 30 araçlık otopark 200 araca çıkacak" diye konuştu. Görsellerin yayınlanmasının ardından CHP ve AK Parti ret oyu verdi. Ancak, buna rağmen MHP'li meclis üyelerinin oylarıyla itirazların reddine karar verildi.

AK PARTİ'DE ÇERÇİ GİTTİ, KAMİL ÖZ GELDİ

AK Parti'nin Grup Başkanvekili Mehmet Çerçi'nin yerine AK Partili Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, yeni başkanvekili oldu. Manisa'ya hizmet etme arzusunda olduklarını dile getiren Öz, "Beraber Manisa'ya hizmet etmenin bilincindeyiz. Bu göreve layık gören arkadaşlara, vekillerime teşekkür ediyorum" dedi.

TOPLU AÇILIŞ OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, meclis toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Manisa ziyaretiyle ilgili bilgilendirme yaptı. Ergün, "4 ilçemizde Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu'da 250'nin üzerinde projemizin açılış ve temel atmaları için kendisini Manisa'ya davet ettim. 23 Kasım'da Devlet Bahçeli Manisa'mıza teşrif edecek. 4 miting yapılacak. Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu olmak üzere 803 milyon liralık, hem Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hem de ilgili belediyelerin açılışlarını yapacak. Sayın Genel Başkanımızı Manisa'da ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi.

MEYDANA BAHÇELİ İSMİ VERİLDİ

Toplantıda Selendi Kent Meydanı'na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ismi verilmesi için önerge verildi. Yapılan oylamanın ardından Selendi Kent Meydanı'na Bahçeli'nin ismi verildi. Cengiz Ergün, ismin hayırlı olmasını diledi. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve açılışı yapılacak Sarıgöl Gençlik Merkezi'ne de Atatürk Gençlik Merkezi ismi verildi.

Nermin UÇTU / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!