MHP İl Başkanı Özgün’den 1 Kasım Açıklaması

Güncelleme Tarihi:

MHP İl Başkanı Özgün’den 1 Kasım Açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 16:42

MHP İL BAŞKANI HÜSEYİN ÖZGÜN, 1 KASIM SEÇİMLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, 1 Kasım seçimleri için ülkücülere sandığa sahip çıkmaları çağrısında bulundu.
MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, 1 Kasım seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, MHP’nin yükselişe geçtiğini ve bunu gören bazı kesimlerin yükselişi durdurmak için çalışma başlattığını öne sürdü.
MHP’nin hem ülkemizde hem de Adıyaman’da yükselişe geçtiğini kaydeden Hüseyin Özgün, “Milliyetçi Hareket Partisinin bu seçimde hem ülkemizde hem de Adıyaman’da yükselişe geçtiğini gören bazı kesimler MHP’nin önünü yükselişini durdurmak üzere harekete geçmiş, çeşitli iftira ve karalama çalışmaları başlatmışlardır. MHP olarak biz bu engellemelerden etkilenmeden doğru bildiğimiz yolda önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben, diyerek çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.
Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş’in dediği gibi bizim yolumuz, dikenlidir. Ayağını seven gelmesin. Bu dikenli yola dayanabilecekler bizimle yola devam edecek, dayanamayan menfaatçiler başka yollara sapacaktır. Bizlere düşen, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, dağ, taş demeden, partimizin iktidar olması durumunda uygulayacak olduğu plan ve programları halkımıza anlatmak, destekleriyle birlikte gönüllerini de kazanmak için çalışmalarımıza devam ederek, MHP iktidarını sağlamak ve Ayyıldızlı Bayrağımızın yanında 3 hilalli bayrağımızı da dalgalandırmaktır” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!