Mezitli’den sınır ötesi yardım

Güncelleme Tarihi:

Mezitli’den sınır ötesi yardım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 13:23

Mezitli’den sınır ötesi yardım

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN’in merkez Mezitli İlçesi’nde belediye, geçtiğimiz gün Irak-İran sınırında meydana gelen 7,3 büyüklüğündeki depremden olumsuz etkilenen çocuk ve kadınlara kıyafet yardımında bulundu.
Irak-İran sınırında yaşanan deprem felaketi sonrası zarar gören vatandaşlar yaralarını sarmaya çalışıyor. Bölgede yaşanan felaket nedeniyle olumsuz etkilenen vatandaşlara Mezitli Belediyesi yardım elini uzattı. Mezitli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı depoda bulunan hiç kullanılmamış kıyafetler, belediye personelleri tarafından paketlenerek hazır hale getirildi. Hazırlanan paketler, yardım tırına yüklenip depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Daha önce yaşanan bu tür doğal afetlerde şefkat elini uzatmayı ihmal etmediklerini belirten Belediye Başkanı Neşet Tarhan, doğal afetlerin insanlık dramı olduğunu söyledi. Depremlerde duyulan acının derin olduğunu ve bu tür olaylarda belediye olarak tüm gayreti gösterdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, "Yaşanan doğal afetlerde insanların dayanışma içerisinde olması gerekiyor. Belediye olarak da duyarsız kalmamız mümkün değil. Bu nedenle Irak-İran sınırında yaşanan depremde kadın ve çocuklara kıyafet yardımında bulunduk.  Yaşanan depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!