Mezbaha yeni haliyle hizmette

Güncelleme Tarihi:

Mezbaha yeni haliyle hizmette
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 00:00

Elmadağ Belediyesi, Hasanoğlan Mahallesi’nde bulunan ve virane görünümü ile metruk bir yapıda bulunan Belediye mezbahasını modern bir yapıya kavuşturdu.

İç bölümleri, kesim yerleri değişen ve modernleşen mezbahaya bir de soğuk hava odası eklenerek yapının tam ve nitelikli hizmet vermesi gerçekleştirildi. Mezbahanın son yapısını inceleyen Başkan Gazi Şahin, özellikle insan sağlığının ön planda olduğu yerlerde temizlik kurallarına harfiyen uyulması gerektiğine dikkat çekti. Şahin, “İlçemiz modern bir havaya bürünmektedir. Modernleşmeyi sosyal dokular, gelişmiş yollar ve niteliğe uygun hizmet yapıları ile sağlayacağız” dedi.
Hizmette nitelik önemli
Mezbahanın vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade eden Şahin, “Önemli olan modern yapıya kavuşturulmuş binalar değil; modernleşmiş, çağa uygun ilerisi için planlanmış fikirlerdir. Hizmette ilgi ve istek ile yapılan çalışmalardır. Yaptığımız her hizmet kalite güdülerek insan merkezli anlayışımızla yapılmaktadır” diye konuştu. Uzman veteriner gözetimindeki mezbahanın hijyen gözetilerek faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!