MEÜ'de şenlik sona erdi

Güncelleme Tarihi:

MEÜde şenlik sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 10:41

MEÜ'de şenlik sona erdi

Haberin Devamı

MERSİN Üniversitesi’nde (MEÜ) bu yıl 23’ncüsü düzenlenen Kültür ve Spor Şenliği sona erdi.
25-28 Nisan tarihleri arasında Cumhuriyet Alanı’nda Dans ve Jimnastik Topluluğu’nun dans gösterisi yaptığı, öğrenci topluluklarının tanıtım standı açtığı etkinliklerde konferanslar, tiyatro oyunları ve konserlerin yanı sıra spor müsabakaları da yer aldı.
Şenlik kapanış törenine, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ali Kaya, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yunus Yıldırım, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Eyyup Güler’in yanı sıra öğrenciler katıldı. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Kaya şunları söyledi:
"Kurulduğu yıldan bugüne kadar, evrenselliği yakalama arzusunda olan üniversitemiz, farklı konularda sempozyum, kongre ve konferanslar gibi bilimsel ve akademik faaliyetler düzenlemektedir. Üniversitemiz; bilimsel aktivitelerin yanında aktif olarak sosyal içerikli etkinlikler gerçekleştiren 66 adet öğrenci topluluğu ile sporun, bilimin, sanatın ve kültürün harmanlandığı bir çaba içindedir. 23’ncüsünü düzenlediğimiz Kültür ve Spor Şenliği kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Öğrenci ve personelimizin katıldığı spor müsabakaları yapıldı. Yoğun çalışmalarla geçirdiğimiz eğitim-öğretim yılının sonlarına yaklaşırken öğrencilerimiz ve çalışanlarımız stres atma imkanı buldular."
Öğrenci Konseyi Başkanı Hasret Gündüz de yoğun ve stresli geçen bir yılın ardından yapılan şenlikleri başarı ile tamamladıklarını söyledi.
Törende konuşmaların ardından şenlik boyunca düzenlenen futbol, basketbol, voleybol, atletizm, kort tenisi kategorilerinde dereceye giren personel ve öğrencilere ödülleri verildi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!