Metin Oktay Yeşil Sahada Anıldı

Güncelleme Tarihi:

Metin Oktay Yeşil Sahada Anıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 11:12

TÜRK FUTBOLUNUN UNUTULMAZ İSİMLERİNDEN METİN OKTAY, BAYRAKLI’DA ADINA DÜZENLENEN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ. OSMANGAZİ UNİTED İSİMLİ TAKIM TURNUVAYI BİRİNCİ OLARAK TAMAMLARKEN, ŞAMPİYON TAKIM ÖDÜLÜNÜ BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI HASAN KARABAĞ’IN ELİNDEN ALDI.

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Metin Oktay, Bayraklı’da adına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Osmangazi United isimli takım turnuvayı birinci olarak tamamlarken, şampiyon takım ödülünü Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın elinden aldı.
Efsane futbolcu, Taçsız Kral lakaplı Metin Oktay için düzenlenen ve toplam 18 takımın katıldığı futbol turnuvası sona erdi. 10 gün süren turnuvanın şampiyonluk maçında Gümüşpala Gençlik ile Osmangazi United takımları karşı karşıya geldi. Osmangazi United, rakibini 2-0 yenerek turnuvanın birincisi oldu. Doğançay Futbol Tesisleri’nde düzenlenen ödül törende şampiyon takıma kupasını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ verdi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şube Başkanı Şaban Acarbay ve Göztepe’nin efsane kadrosunda yer alan eski futbolcu Nevzat Güzel Irmak’ın da katıldığı törende futbolculara seslenen Başkan Hasan Karabağ, “Göreve gelir gelmez ilk yaptığımız iş spor tesisleri oldu. Amatör sporun içinden gelmiş biri olarak sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu bölgede bir spor salonumuz yok. Soğukkuyu da bir arsa ediniyoruz. O arsaya bir spor salonu yapmayı düşünüyoruz. Bu bölgenin imar planlarını değiştiriyoruz. Her bölgede bir spor tesisi ayırmaya çalışıyoruz” dedi.
Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Gençlik Masasının organize ettiği turnuvanın “en”lerine de ödülleri verildi. Alp-Der Spor Kulübü turnuvanın en centilmen takımı oldu. Turnuvanın en iyi 10 oyuncusu da madalya ile ödüllendirildi. Turnuvada finale Kalan Osmangazi United ile Gümüşpala Gençlik Spor Kulübü kalecileri en iyi eldiven seçildi. Yalçın Ülgen, turnuvanın en iyi futbolcusu seçilirken gösterdiği mücadele ile krampon sahibi oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!