Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Mesut Yılmazın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 09:05

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi Türkiye gündemini sarstı. İntihar şüphesi üzerinde durulan Yavuz Yılmaz'ın bir süredir 'Temporal Lob Epilepsi' hastalığından muzdarip olduğu öğrenildi. Peki Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir?

Haberin Devamı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, hayatını kaybetti. Evinde silahla vurulmuş halde bulunan Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor. Peki Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir? Kaç yaşındaydı?

Oğlu Yavuz Yılmaz'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan götürüldüğü hastaneye giden Yılmaz ailesi, yakınlarıyla birlikte hastaneye giriş yaptı. Hastanede yaklaşık 45 dakika kalan Mesut Yılmaz, saat 21.00 sıralarında hastaneden çıktı. Yılmaz'a çıkışta, aralarında kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim, Sadri Şener ve Ahmet Nazif Zorlu'nun da bulunduğu aile yakınları eşlik etti. Yavuz Yılmaz'ın pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi. Yavuz Yılmaz için Marmara İlahiyat Camii'nde cenaze namazı kılınacak ve Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Haberin Devamı

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili TBMM'de açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eski başbakanlarımızdan, eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın bu sabah 09.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat etmiş olduğunu öğrendik. Gerek İstanbul Valimiz gerek İstanbul ve Beykoz emniyet müdürlerimiz ile teması kurduk, olay yerine intikal ettiler. Sayın Mesut Yılmaz şu anda ABD'den dönüyor, uçak yolculuğunda. Amcalarıyla temas kurduk. Allah rahmet eylesin. Olayla ilgili arkadaşlarımızın gerekli çalışmaları sürüyor. Ben de bütün Yılmaz ailesine ve özellikle Mesut Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum" dedi.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz'ın oğlu olan Yavuz Yılmaz, 1979 yılında doğmuştur. Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştır. Yavuz Yılmaz annesi Berna Yılmaz ile geçtiğimiz sene özel bir üniversite kurmuştu. Yılmaz, bu üniversitenin de genel sekreteri olmuştu. Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketi de vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

BAKMADAN GEÇME!