Mesleki eğitim için iş birliği protokolü

Güncelleme Tarihi:

Mesleki eğitim için iş birliği protokolü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 14:22

Mesleki eğitim için iş birliği protokolü

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Tarsus ilçesinde  Milli Eğitim Müdürlüğü ile Koluman Otomotiv ve Endüstri A.Ş arasında Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İşlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelik kapsamında kurs düzenlenmesi için işbirliği protokolü imzalandı.
Koluman Otomotiv’de gerçekleşen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, işletme adına İnsan Kaynakları Müdürü Hülya Baltalı tarafından imzalandı. Protokol kapsamında planlanan mesleki eğitim faaliyetleri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yapacağı planlama çerçevesinde yürütülecek. Yaklaşık 100 işletme çalışanına alanlarıyla ilgili 40 saat süreli mesleki eğitimler verilecek.
Protokol imza töreninde bir konuşma yapan Müdür Kalaycı, protokolün yasa gereği yapıldığını belirterek, "Bölgemizde otomotiv üst yapı imalat ve montaj alanında faaliyet gösteren en büyük işletme olan Koluman Otomotiv ve Endüstri A.Ş çalışanlarına yönelik mesleki eğitimler için 2 yıl süreli işbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokol kapsamında 100 işletme çalışanına Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün eğitim sınıflarında 40 saat süreli tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde monoray-kulikar kursu eğitimleri verilecek. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!