Meslek lisesine son model araç

Güncelleme Tarihi:

Meslek lisesine son model araç
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 13:24

Meslek lisesine son model araç

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne hibe edilen otomobil törenle öğrencilerin kullanımına sunuldu.
Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğrencilerinin yeni teknoloji araçları daha yakından tanımaları ve daha donanımlı yetişmeleri için uzun zamandır okula kazandırılmasına yönelik uğraş verilen otomobil geçen hafta Toyota Sakarya Tesisleri'nde düzenlenen törenle Okul Müdürü Kadir Gökçe, Koordinatör Müdür Yardımcısı Mustafa Balkan ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Şefi Erkan Özel'den oluşan heyete teslim edildi.
Okula ulaşan araç ile birlikte hibe edilen değişik yakıt türlerindeki 4 sıfır motor ve 4 değişik tiplerdeki şanzıman düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kasım Kılınç, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Bektaş ve okul yönetimi katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, sunulan bu imkanların öğrenciler tarafından iyi değerlendirilmesi halinde okuldan mezun olduklarında kendileri için çok faydalı olacağını söyledi.
Bucak Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Celal Bektaş da mesleki ve teknik eğitimin önemine vurgu yaparak, iki oğlunun da bu okuldan mezun olduğunu ve bugün iyi bir kariyer elde ettiklerini kaydetti.
Öğrenciler yeni araçla elektronik arıza tespit cihazı kullanmayı, rot balans ayar işlemlerini, klima gaz dolum işlemlerini, far ayarı gibi birçok işlemi çalışır araç üzerinde uygulama imkanına sahip olacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!