Mesir Festivali'nde halk koşusu yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Mesir Festivalinde halk koşusu yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 12:56

Mesir Festivali'nde halk koşusu yapıldı

Haberin Devamı

ULUSLARARASI Manisa Mesir Macunu Festivali'nin ikinci halk koşusu yapıldı.

Manisa'da, 477'inci Uluslararası Mesir Festivali kapsamında bu yıl, Mesir Halk Koşusu'nun ikincisi düzenlendi. Şehzadeler İlçesi'ndeki Cumhuriyet Meydan'ında başlayan koşuya, 202 kadın ve erkek katıldı. Koşunun startını, Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu verdi. Beş kilometrelik koşu, tekrar Cumhuriyet Meydanı'nda sonlandı. Tülin Yaman adlı koşucu, 3 yaşındaki golden retriever cinsi 'Cesur' adlı köpeği ile koşuya katıldı. Cesur, koşunun ilgi odağı oldu.

İlk beşe giren kadın ve erkekler için Cumhuriyet Meydanı'nda ödül töreni düzenlendi. Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık törene katıldı.

Kadınlar kategorisinde birinci olan Leyla Seven, ikinci olan Eylem Eker, üçüncü olan Buket Işıldar, dördüncü olan Zübeyde Gökduman, beşinci olan Burcu Karaman'a; erkekler kategorisinde ise birinci olan Mehmet Küçükbayık, ikinci olan Ahmet Bayram, üçüncü olan Abdurrahman Çavdar, dördüncü olan Mehmet Artuğ ve beşinci olan Eyüp Büyükçıban'a ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Dereceye girenlerin tümüne birer madalya ve mesir macunu takdim edilirken, ilk üçlere sırasıyla 400 lira, 300 lira ve 200 lira hediye çeki verildi.

Ersan ERDOĞAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!