Meryem son bölüm ardından şaşırtan yeni fragman

Güncelleme Tarihi:

Meryem son bölüm ardından şaşırtan yeni fragman
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 23:16

Meryem dizisi son bölümüyle yine çok şaşırtıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Yayınlandığı günlere damga vuran Meryem'in 29 Kasım tarihli bölümünde Savaş, Oktay’ın zaten sırları olduğundan emindir; fakat Meryem’e karşı hislerinin olduğunu fark etmesiyle çıldırdı. Finale Savaş'ın Oktay'a silah doğrulttuğu anlar damga vurdu. Olaylı son bölüm ardından yeni fragman kısa sürede yayınlandı. İşte Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Meryem 19. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, uğursuz geceyle ilgili konuşmaya başlıyor! Meryem, tüm gerçeği Savaş'a itiraf edecek mi?
Meryem, tüm bildiklerini Burcu'ya anlatmıştır. Güçlü ise orada duyduklarıyla sessizliğe gömülür. Burcu'nun sert tavrı, gecenin sonunda tüm oyunun bozulacağını belirtir.

Meryem, verdiği sözü tutmak için Savaş'ın yanına gider. Aslında tanıdığı Meryem'in gerçek olmadığını söylediği an Savaş'ın yüzünde şaşkınlık ifadeleri belirmeye başlar. Asıl bomba ise o uğursuz gece Meryem'in yanında Oktay olduğunu öğrendiği an patlayacaktır. Meryem, kazayla ilgili tüm gerçekleri Savaş ile paylaşacak mı?

Meryem, merakla beklenen yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Savaş, Oktay’ın zaten sırları olduğundan emindir; fakat Meryem’e karşı hislerinin olduğunu fark etmesiyle kafasındaki sorular yön değiştirmiştir. Savaş, gerçekleri öğrenmeye karar verir. Bunca zaman Burcu’nun peşinden sabırla koşan Güçlü artık neyi beklediğini öğrenmek istemektedir. Burcu’nun karanlık geçmişi ise peşini bırakmamaktadır. 

Meryem, Savaş’a olan aşkı ile sırrının yükünden kurtulmak istemektedir. Oktay’ın ise tek istediği Meryem’dir ve onun için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Meryem, sırrını açıkladığı bir itiraf videosu çeker. Meryem’in itiraf videosu tüm dengeleri değiştirmek üzeredir.

 

Vizyonda bu hafta!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!