Mersinliler Zara ile coştu

Güncelleme Tarihi:

Mersinliler Zara ile coştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 13:14

Mersinliler Zara ile coştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'e gelen Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, verdiği konserle unutulmaz bir gece yaşattı.
5'nci Ramazan Etkinlikleri kapsamında, yağmurlu havaya rağmen Atatürk Parkı'nı dolduran binlerce Mersinli, sanatçını seslendirdiği parçaları hep bir ağızdan söyledi. 
'Ah Yalan Dünya', 'Hasretinle Yandı Gönlüm', 'Gönül Dağı' ve 'Leylim Ley' gibi birbirinden güzel parçaları Mersinliler için seslendiren Zara, hareketli parçalar ile de katılanları coşturdu. Sahne performansıyla göz kamaştıran Zara, seslendirdiği türkülerle bol bol alkış aldı. Şarkı aralarında hayranları ile sohbet eden Zara, "Ben kendime sevgili diye sizi seçtim. Hepiniz benim sevgilimsiniz, canımsınız. Hepinize teker teker sımsıkı sarılıyorum. Hayırlı Ramazanlar olsun inşallah. Diliyoruz ki bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine insanların nefsine dur dediği bu güzel günlerin yüzüm suyu hürmetine bütün dünyaya barış enerjisi yayılsın. Sizden başladın bu güzellik inşallah. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz, biz sizinle buluşmayalı hasretinizle yandık tutuştuk" dedi. 
Konserini 'Bir Başkadır Benim Memleketim' isimli şarkı ile sonlandıran sevilen sanatçı, alkış yağmuru eşliğinde sahneden ayrıldı.

FOTOĞRAF-GÖRÜNTÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!