Mersin'de veliler için kamu spotu

Güncelleme Tarihi:

Mersinde veliler için kamu spotu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 15:02

Mersin'de veliler için kamu spotu

Haberin Devamı

MERSİN'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü okula uyum sürecinde velilere rehberlik edecek kılavuz niteliğinde bir kamu spotu hazırladı.
2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir süre kala harekete geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğü, örnek bir çalışmaya imza attı. Hazırlanan bu kamu spotunda çeşitli okullarda görev yapan 13 öğretmen, velilere çocukların okula alışma ve uyum sürecini kısaltacak, bu süreçte yaşanabilecek sıkıntıları azaltmaya yönelik bilgiler verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, hazırlanan kamu spotunun velilere, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ışık tutacağını söyledi. Koca, öğrencilerin okula uyum sürecinin ne kadar hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirilirse, öğrencilerin akademik ve sosyal alanlarda başarılarının daha ileri seviyelere taşınacağını vurguladı.
Koca,  kamu spotunun başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesi olmak üzere çeşitli internet sitelerinde, sosyal medyada, yerel ve ulusal kanallarında, Milli Eğitim Bakanlığı EBA platformunda ve veli toplantılarında paylaşılacağını belirtti.

MERSİN, (DHA) -

 FOTOĞRAF-GÖRÜNTÜ)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!