Mersin'de kanun kaçakları bu kez kaçamadı

Güncelleme Tarihi:

Mersinde kanun kaçakları bu kez kaçamadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 11:54

Mersin'de kanun kaçakları bu kez kaçamadı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Emniyet Müdürlüğü ekipleri, işlenen çeşitli suçlara karışan kanun kaçaklarına göz açtırmadı.
Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son dönemde yaptığı çalışmalarla 3 ayrı olayda çeşitli suçlardan aranan şüphelileri suç unsurlarıyla birlikte yakaladı. 22 Kasım'da ilçeye bağlı Yusuf Kılıç Mahallesinde bulunan bir kıraathanede meydana gelen televizyon hırsızlığı olayı ile ilgili olarak kamera görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık olayının şüphelisi olarak E.C'yi tespit etti. Çukurova Mahallesinde yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
25 Kasım'da Şehirlerarası Otobüs Terminalinde faaliyet gösteren bir firmanın İstanbul'a hareket edecek olan otobüsü içerisinde bir yolcunun bagajında esrar maddesi bulunduğu bilgisi alan ekipler, otogar içerisinde durdurdukları otobüste arama yaptı. Bagaj kısmında ceviz kutusu içerisinde paketlere saklanmış halde 616 gram esrar maddesi ele geçiren ekipler, şüpheli Ç.G.'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen şüpheli tutuklandı.
26 Kasım günü ise Serbest Bölge Otoban Gişelerde görevli ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan araç, takip sonucu Akbelen Bulvarı Mezarlık Üst Kavşağında durduruldu. Araç içerisinde şüpheli M.A. yakalanarak gözaltına alınırken, yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca, bir adet şarjör ve 18 adet MKE yapımı fişek ile 10 gram esrar maddesi ele geçirildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!