Mersin'de 'Her Okula Bir Hami Projesi'

Güncelleme Tarihi:

Mersinde Her Okula Bir Hami Projesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 12:09

Mersin'de 'Her Okula Bir Hami Projesi'

Haberin Devamı

 

 

MERSİN Valiliği 'Okul Hamiliği Projesi' hayata geçirerek, okul yönetimleri, aile birliği ve sanayicilerin işbirliği ve katkılarıyla çocukların daha iyi koşullarda eğitim almalarını hedefliyor.
Proje nedeni ile Hilton Oteli'nde düzenlenen toplantıya Vali Özdemir Çakacak'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve çok sayıda hayırsever iş adamı katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Çakacak, çocukların aynı zamanda geleceğimizin teminatı olduğunu belirterek, hükümeti tarafından çocukların son teknoloji eğitim araç ve gereçlerine sahip kaliteli ortamlarda eğitim alabilmeleri için büyük yatırımlar yapıldığını söyledi. Çakacak, bunun yanında Mersinli sanayici, iş insanları ve hayırseverlerinde 'Okul Hamiliği Projesi' ile eğitim konusuna gönüllü olarak gösterdikleri duyarlılığın son derece memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.
Mersin'de yürütülecek olan 'Okul Hamiliği Projesi' ile iş insanlarının ve hayırseverlerin proje kapsamındaki okullar hamilik edeceğini kaydeden Çakacak, bu proje ile okul yönetimleri, okul aile birliği ve sanayicileri işbirliği ve katkılarıyla çocukların daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.
Okullara hamilik edecek olan herkese verecekleri desteklerden ötürü şimdiden teşekkür eden Çakacak, Mersin Valiliği olarak kenti daha ileri noktalara taşıyacak bu tür projelerin her zaman destekçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!