Mersin'de başarılı sporculara 664 bin 950 TL ödül

Güncelleme Tarihi:

Mersinde başarılı sporculara 664 bin 950 TL ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2018 14:07

Mersin'de başarılı sporculara 664 bin 950 TL ödül

Haberin Devamı

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA) MERSİN Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında 13 spor branşında dünya, Avrupa, Balkanlar ve Türkiye’de başarı elde eden kulüp, antrenör ve sporcuları 664 bin 950 lira ile ödüllendirdi.
Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ödül törenine, Belediye Başkan Burhanettin Kocamaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Şaban Güneş, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Toroslar Belediyesi Başkan Vekili Salih Özkan, MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, Ampute A Milli Takımı’nın yıldız isimi Barış Telli, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, Kanal D ve CNN Türk Spor muhabiri gazeteci Emre Tilev, sporcular ve antrenörler katıldı.
Çeşitli müsabakalarda Mersin’i temsil ederek vatandaşları gururlandıran sporcuları, antrenörleri ve amatör kulüp yöneticilerini kutlayan Başkan Kocamaz, "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ümüzün dediği gibi, ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.’ Bu sözden ilham alarak gençlerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere bütün toplum kesimlerine yönelik spor altyapısını güçlendiriyoruz. Sporu günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline getirebilmek için pek çok etkinlik düzenleyerek spor kültürünü yaygınlaştırıyoruz. Başarılı sporcularımızı bu anlayışla ödüllendirerek motivasyonlarını artırmaya çalışıyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından Atıcılık, Atletizm, Boks, Jimnastik, Güreş, Esrim, Taekwondo, Bocce, Kickboks, Muaythai, Satranç, Wushu ve Özel Sporcular olmak üzere 13 dalda başarı elde eden kulüp, antrenör ve sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!