Mersin'de anlamlı defile

Güncelleme Tarihi:

Mersinde anlamlı defile
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 16:54

Mersin'de anlamlı defile

Haberin Devamı

MERSİN'de Türkiye Alzheimer Derneği Şubesi tarafından Yaşlı Yaşam Merkezi yararına  "Anadolu'nun Efsane Kadınları Defilesi" düzenlendi.
Divan Otel’deki defileyi, CHP Milletvekili Hüseyin Çamak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Sembol Tarhan ve çok sayıda davetli izledi.
Mersinli işkadınları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin podyuma çıktığı defilenin koreografisini ünlü model ve oyuncu Ece Pirim ile eski manken Deniz Pulaş hazırladı. Özel tasarlanan 30 parça kostüm arasında Latife Hanım'dan Hürrem Sultan'a, Afrodit'ten Leyla Gencer'e, Safiye Sultan'dan Artemis'e, Sabiha Gökçen'den Kybele'ye kadar özel bir seçki yer aldı.
Defilede, Mezitli Soroptimist Kulübü’nü temsil eden Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Handan Birbiçer, dünyaca ünlü Opera Sanatçısı Leyla Gencer kostümüyle podyuma çıktı. Profesyonel tavırlarıyla ünlü mankenleri aratmayan Birbiçer, ayakta alkışlandı.
Proje Koordinatörü ve Türkiye Alzheimer Derneği Şubesi Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, defileye destek veren herkese teşekkür etti.

Gülhan DEMİRCİ/MEZİTLİ(Mersin),(DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!