Mersin polisinden bayram önlemleri

Güncelleme Tarihi:

Mersin polisinden bayram önlemleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 11:41

Mersin polisinden bayram önlemleri

Haberin Devamı

MERSİN'de Ramazan Bayramı öncesi Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde bir dizi ek önlem alındı.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, halkın Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için, gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Yazılı bir açıklama yapan Şahne şu bilgileri verdi:
"Otogar, tren garı ve büyük alışveriş merkezlerinde, yoğunluk beklendiğinden, vatandaşlarımızın kapkaç, hırsızlık, yankesicilik gibi suçlara maruz kalmalarının önüne geçilmesi için bu bölgelerde sivil veya resmi olan motorize ve yaya devriye görevlilerinin sayıları artırılmıştır. Bayram süresince mezarlık ziyaretinde bulunacak vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için mezarlık alanlarında personel görevlendirilmiştir. Mezarlıklara araçları ile gelen vatandaşlarımızın araç içerisinde, kıymetli eşya ve evrak bulundurmamaları, değerli eşyalarını araçlarında görünür yerde bırakmamaları, mağdur olmalarının önüne geçecektir. Ayrıca, camilerimizde de bayram namazı sebebiyle ek tedbirler aldırılacaktır."
Şehir içi ve şehirlerarası yollarda trafik kazalarının önlenebilmesi için denetimlerin artırıldığını da belirten Müdür Şahne şöyle devam etti:
"Şehirlerarası yolcu ve yük taşıyan araçlar üzerinde kontrollerimiz bayram süresince yoğun bir şekilde sürdürülecek, güvenli seyahat için yeterli şartları karşılamayan ve eksik evrakları olan araçların seyahatlerine, izin verilmeyecektir. Bu nedenle, bayram süresince trafiğe çıkacak olan tüm sürücülerimizin, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, araçlarının bakım ve kontrollerini yaptırmadan trafiğe çıkmamaları, kendi can ve mal güvenlikleri için önem arz etmektedir."
Vatandaşların ihtiyaç duyduğunda arayabileceği telefonlar ise şöyle: Polis İmdat: 155, Mersin Emniyet Müdürlüğü: 328 42 90, Emniyet Nöbetçi Müdürü: 329 51 61 ve Trafik Ekipler Amirliği: 232 66 80.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!