Mersin İdmanyurdu Yönetiminden Vali Çakacak’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu Yönetiminden Vali Çakacak’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2015 14:16

MERSİN İDMANYURDU KULÜP BAŞKANI ALİ KAHRAMANLI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK'I ZİYARET ETTİ.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Çakacak, Kahramanlı ve ekibini geçen sezon gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, "Mersin İdmanyurdu, Mersin’in birleştirici gücüdür. İlimizin önemli bir markası olan Mersin İdmanyurdu’nun bu sezon daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Tüm Mersinlileri, ilimizin güzide kulübü olan Mersin İdmanyurdu’nu desteklemeye davet ediyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Kahramanlı ise, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk kez Vali Çakacak’ı ziyaret ettiklerini belirterek, yeni sezon hazırlıkları ile ilgili bilgi verdiklerini ve kendilerinden destek istediklerini ifade etti. Kahramanlı, kendilerini kabul eden Vali Çakacak’a teşekkür ederek, "İnşallah Sayın Valimizin de desteğiyle, bu sezon yeni stadımızla ve büyük taraftarlarımızla başarılı sonuçlara imza atacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!