Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Çalımbay:

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Çalımbay:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2015 16:13

- "(Mersin Stadı'nın zemini) Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndan memnunuz. Sahamızda her şey dörtdörtlük. Tekrar riske girme şansımız yok" - "Biz bu sene kupayı fazla düşünmedik. Bizim için lig daha önemli. Ligi en azından ilk 10′un içinde bitirmek istiyoruz"

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Mersin Stadı'nın pazar günü oynanacak Kasımpaşa maçına hazır olduğu yönündeki açıklamasına ilişkin, "Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndan memnunuz. Sahamızda her şey dörtdörtlük. Tekrar riske girme şansımız yok" dedi.

Çalımbay, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş maçının istedikleri gibi gitmediğini belirterek, hedefledikleri puanla dönemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Oyuncuların, Beşiktaş maçında gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade eden Çalımbay, yedikleri 2. golün şanssızlık olarak nitelendirdi.

Deplasmandaki zor maçların çoğunu bitirdiklerini anlatan Çalımbay, şunları kaydetti:

"Önümüzde Kasımpaşa maçı var. Dikkatimizi bu maç için topladık. Kasımpaşa, final maçımız gibi olacak. Kasımpaşa karşısında mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. 2. yarının başındayız ve önümüzde artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bunlardan biri de Kasımpaşa. En büyük destekçimiz, taraftarımız. Bu maçta da taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz."

Haberin Devamı

Dün Samsumspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçını da değerlendiren Çalımbay, "Bu sene kupayı fazla düşünmedik. Bizim için lig daha önemli. Ligi en azından ilk 10′un içinde bitirmek istiyoruz" dedi.

Oyunculardan Oktay Delibalta’nın sakatlığının devam ettiğini, Nakoulma’nın ise Kasımpaşa maçında forma giyeceğini aktaran Çalımbay, Welliton’un rahatsızlığından dolayı oynayıp, oynamayacağının netlik kazanmadığını belirtti.

- Mersin Stadı'nda zemin sorununun çözülmesi

Çalımbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, Mersin Stadı'nın Kasımpaşa maçına hazır olduğu yönündeki açıklamasıyla ilgili, kendilerine de bilgi verildiğini ancak bu statta oynamayı düşünmediklerini söyledi.

Yeni statta hazırlık maçı ya da ciddi bir antrenman yapmadan oynamaya karar vermeyeceklerini vurgulayan Çalımbay, "Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndan memnunuz. Sahamızda her şey dörtdörtlük. Tekrar riske girme şansımız yok ama aramızda bir antrenman maçı yapıp, sahaya bakacağız. Uygunsa maçları orada oynayabiliriz. Bana göre özellikle Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe maçlarını orada oynamak daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Böyle bir karar alınırsa kombine ve bilet alan taraftarları da mağdur etmemek gerekir" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!