Mersin İdmanyurdu-Samsunspor soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu-Samsunspor soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2016 23:00

Mersin İdmanyurdu-Samsunspor soyunma odaları

Haberin Devamı

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA) - MERSİN İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, 3 puan alan futbolcularına teşekkür ederek, şunları söyledi:
"Güzel bir galibiyet aldık. Bütün futbolcularıma teşekkür ediyorum. İstediler, inandılar ve bu işi başardılar. Biz bu işe 3 hafta önceden daha iyi hazırlandık. İlk Gaziantep özel maçımızla beraber ve arkadaşlarımızın gelmesi ile birlikte, 2-3 günlük antrenman olmasına rağmen saha içerisinde gerekeni bize en güzel şekli ile gösterdiler. Arka arkaya aldığımız 2 maç, 6 puan bize nefes aldırdı. Ligin yukarısına doğru çıktık. Bizim hedefimiz, daha öncede söylediğimiz gibi gençlerle başladığımız olayda, 3 ağabeyinde gelmesi Sinan’ın da maça katkıda bulunması bizleri çok sevindirdi. Bundan sonraki maçlarda daha iyi, daha çok koşacağız ve daha iyi işlen yapacağımıza inanıyorum."
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, aldığı galibiyet nedeni ile Mersin İdmanyurdu takımını tebrik ederek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Aldığı galibiyetten dolayı öncelikle Mersin İdmanyurdu’nu tebrik ediyorum. Çok enteresan bir maç oldu. Bizim kaçırdığımız gollerde, her halde mahalle maçından bu kadar gol kaçırılmazdı. Mersin İdmanyurdu bizden daha fazla mücadele etti. Daha istekli ve arzulu oynadılar. Genç oyuncular çok isteyerek oynadı. Müsabakanın hakemleri ile ilgili bir sıkıntımız yok. Maçı çok iyi yönettiler. Hatta ben, Mersin İdmanyurdu’nun verilmeyen penaltıları için gidip maçın orta hakemine, ‘Hocam Mersin İdmanyurdu’nun penaltı, penaltıdır' dedim. Kaldı ki Mersin İdmanyurdu kulübesinde eski hakemlerden Vedat Yüksel gibi eski bir hakem arkadaşımız var. Onun hakemlik zamanını çok iyi biliyorum. Şimdi yöneticilik yapıyor. Hakemlik yaptığı gibi yöneticilik yaparsa buralara da pislik bulaştırır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!