Mersin İdmanyurdu düşüşe geçti

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu düşüşe geçti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 10:58

- Spor Toto Süper Lig'de sezon başlarında özellikle evinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken Mersin ekibi, ligde son bir aydır maç kazanamıyor - En son 11. haftada Sivasspor'u Mersin'de yenen kırmızı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 4 maçtan sadece 1 puan çıkartabildi

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ilk haftalarında yüksek performans sergileyen ve üst sıralara tırmanan Mersin İdmanyurdu, son bir aydır maç kazanamıyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, geçen sezon sonunda PTT 1. Lig play-off finalini kazanarak Spor Toto Süper Lig'e dönen Mersin İdmanyurdu, ligin ilk haftalarında özellikle sahasında oynadığı maçlardaki performansıyla tüm spor severlerin beğenisini topladı.

Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi performans gösteren Mersin temsilcisi, son haftalarda düşüşe geçti.

En son ligin 11. haftasında evinde oynadığı Sivasspor maçından 2-0 galip ayrılan Mersin İdmanyurdu, son bir ayda ligde oynadığı 4 maçı da kazanamadı.

Ligin 12. haftasında Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen kırmızı-lacivertliler, evinde oynadığı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında ise 1-1 berabere kalarak sahasındaki 5 maçlık üste üste galibiyet serisini de bozdu.

Haberin Devamı

Daha sonra İstanbul deplasmanına giden Mersin İdmanyurdu, önce Galatasaray, ardından da Fenerbahçe ile karşılaştı.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray karşısında iyi performans ortaya koyan kırmızı-lacivertliler ilk yarısını 2-1 önde tamamladığı maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe'yle de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşan Mersin İdmanyurdu, beklenen performansı gösteremedi ve 1-0 yenildi.

Sezon başındaki başarılı performansıyla 5. ve 7. haftalarda 2. sıraya kadar çıkan Mersin İdmanyurdu, son haftalardaki başarısız sonuçların ardından 15. hafta sonunda ligde 8. sıraya kadar geriledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!