Mersin İdmanyurdu Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladı

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 15:19

Mersin İdmanyurdu Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladı

Haberin Devamı

Mustafa İNSAN/MERSİN (DHA)-TFF  1 . Lig takımlarından  Mersin İdmanyurdu  bu hafta kendi evinde konuk edeceği Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek, futbolcularla bir araya gelerek  geçtiğimiz hafta oynanan Göztepe maçında  yapılan hataları anlatırken,  Pazar günü oynanacak Bandırmaspor maçında aynı hataları tekrar etmemleri konusunda uyarıda bulundu.

Kırmızı lacivertli fukbolcular düz koşu  ile ısınmak harakteleri yaparak, dar alanda  pas çalışması  açma germe yaptı.  Çift kale maç yaptıran  Şimşek,  hata yapan futbolcuları uyarıda bulundu.

Şimşek, " Bilindiği gibi oyuna güzel başlıyoruz. Ama gol yollarında bir türlü  etkili olamıyoruz. Bunu futbolculara her toplantıda anlatıyorum. Hatalar yapıldığını bunun bir daha tekrarlanmasını istemediğimizi söylüyoruz ama olmuyor. Yalnız tek hedefimimiz şu kalan iki maçıda kazanmak ve ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Pazar günü kendi evinimizde konuk edeğimiz Bandırmaspor'dan 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Mİ (AP) ( 20.12.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!