Mersin Emniyeti suçlulara göz açtırmadı

Güncelleme Tarihi:

Mersin Emniyeti suçlulara göz açtırmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 15:38

Mersin Emniyeti suçlulara göz açtırmadı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarda 3 ayrı olayın zanlılarını suç unsurları ile birlikte yakaladı.
Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 Aralık'ta Karayolları Kavşağı'nda kontrol yaptı. Bu sırada şüphelendikleri S.S.'yi sorgulayan polis, hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan aranan ve toplam 7 yıl 4 ay hapis cezası bulunan zanlıyı gözaltına aldı. S.S. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2 Aralık'ta Çiftçiler Mahallesi'nde devriye görevi yapan ekipler, durumundan şüphelenilen F.G. ile M.G.'nin üzerinde arama yaptı. Sırt çantasını da kontrol eden polis, satışa hazır 36 adet kağıtlara sarılmış ve poşet içerisinde 538 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirdi. 3 Aralık'ta ise, hakkında değişik mahkemelerce yakalama emri bulunan N.Z. Halkkent Mahallesi'nde bulunan evinde yakalayan polis, zanlıyı gözaltına aldı. Hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan 2 ayrı yakalama emri ile toplam 6 yıl hapis cezası bulunan N.Z. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!