Merkel: Erkekte gözlere bakarım

Güncelleme Tarihi:

Merkel: Erkekte gözlere bakarım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2013 00:00

Özel hayatından nadiren bahseden Almanya Başbakanı Merkel, son röportajında, erkeklerde en çok “güzel gözleri” çekici bulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

ALMANYA Başbakanı Angela Merkel, kadın dergisi Brigitte’e verdiği röportajda özel hayatına dair soruları cevapsız bırakmayarak bir istisnaya imza attı. Başbakan, omuz sallamak, dudak bükmek, elleri birleştirmek gibi kendine has “Merkel beden dili” ile tüm sorulara cevaplar verdi. Merkel, erkeklerde en çok hangi unsuru çekici bulduğu sorusunu “Güzel gözler” diye yanıtladı. Ancak muhabirin ısrarına rağmen “Zaten yeterince konuştum” diyerek bu konuda başka bir söz söylemedi.

CIRTLAK SES VE DEVE UYKUSU

Merkel, hoşlanmadıkları arasında “cırtlak” diye nitelediği kendi sesini de saydı. Bir başbakan olarak ayakkabısı silinmeden fotoğrafının çekilmesinden dahi rahatsız olduğunu, ancak mutfakta yemek yaparken başbakan olduğunu unuttuğunu belirtti. Uykusuz kaldığında “deve misali” uykusunu tamamlaması gerektiğini söyleyen Merkel, Berlin’deki Gorki Tiyatrosu’nda yapılan röportajı izleyen 400 kişiyi kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

Meşhur olan ‘elmas’ hareketi için antrenör tutmamış

Derginin halka açık röportajında moderatör Brigitte Huber, “Merkel elması” diye anılan ve Almanya Başbakanı’nın simgesi haline gelen el birleştirme hareketinin nasıl ortaya çıktığını sordu. Merkel, “Bunun için bir antrenör kullanmadım, yalnızca kollarımı nereye koyacağımı bilememem üzerine gelişti” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!