Meram Belediye personeli iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Meram Belediye personeli iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 12:31

Meram Belediye personeli iftarda buluştu

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- MERAM Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye personeli ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Başkan Toru, belediyenin tüm kadroları bir bütün olarak çalıştıklarını ifade ederken, “Büyük bir aile olmanın ve bu aile içerisinde görevlerimizi noksansız yapmanın gönül rahatlığı içerisinde hep birlikte Meram’ın geleceğine yeni sayfalar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Meram Belediyesi çalışanları ve aileleri, düzenlenen iftar programında buluştu. Meram Atiker Toplantı ve Düğün Merkezi’nde düzenlenen programa Başkan Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bizler, hepimiz burada yeni bir Meram’ı inşa ederken biliyoruz ki, tüm bu çalışmalarımız asla boşa gitmeyecek; alnımızdan akan her damla ter, çocuklarımızın geleceğine can suyu olacaktır. Belediyemizin tüm personeli, tüm kadroları bir bütün olarak çalışırken, büyük bir aile olmanın ve bu aile içerisinde görevlerimizi noksansız yapmanın gönül rahatlığı içerisinde hep birlikte Meram’ın geleceğine yeni sayfalar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.''dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!