Meradan çalınan 8 ineğini bulana ödül verecek

Güncelleme Tarihi:

Meradan çalınan 8 ineğini bulana ödül verecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 16:52

Meradan çalınan 8 ineğini bulana ödül verecek

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler merada otlayan 6'sı gebe 8 ineği çaldı. Hasan Katrancı, hayvanlarını getirene 2 bin lira para ve 1 inekle ödüllendireceğini söyledi.
Olay, geçen Salı akşamı ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Aşağı Bilenler Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Katrancı'ya ait 6'sı gebe 8 inek, merada otlanırken iftar vakti kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Hayvanlarının çalınmasıyla üzülen Katrancı, jandarmaya gidip başvuruda bulundu. Jandarma hayvanları çalan kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.
Bir kolu geçirdiği rahatsızlıktan dolayı kesilen Hasan Katrancı, eşi Döne ile birlikte hayvanlarını bağladıkları ahırda gözyaşı döktü. Hayvanlarını bulana ödül olarak 2 bin lira ile 1 inek vereceğini söyleyen Hasan Katrancı, "Her şeyimiz gitti, ciğerimizi söktüler. Oğullarım halen borçlu. Çocuklarımın geleceği hayvanlarımızı bıraksınlar. Hayvanlarımı getirene 1 inek ve 2 bin lira ödül vereceğim. Görenler, duyanlar insanlık namına güvenlik güçlerine haber versin" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!