Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezona hazır

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezona hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 16:03

Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezona hazır

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, bu sezon Melikgazi Belediyespor Erkekler Basketbol Takımı'nın kura çekimleri ile 2. Ligi A grubunda şehri temsil edeceğini ve Melikgazi Belediyespor’un 20 haftada 9 farklı ilde ve toplam 11 bin 200 kilometre yol kat ederek şampiyonluk için mücadele edeceğini söyledi.

İlk karşılaşmanın 22 Ekim 2016 günü Adanaspor ile deplasmanda olacağını ve kadronun iddialı olarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, Basketbol Takımının idmanlara başladığını eski oyuncular ve yeni transferler ile takıma katılanların uyum içerisinde çalışmalarına devam ettiğini kaydetti. Takımın genç ve güçlü kadrosu ile bu sezon adından sıkça söz ettireceğini ve başarıları ile yine Kayseri’nin gururu ifade eden Kulüp Başkanı Serdar Öztürk “Basketbol takımımız yapılan kura çekimi ile Türkiye Basketbol 2. Ligi A grubunda oynayacaktır. Bu sezon 10 takımın yer aldığı A gurubunda Adana, Ankara Antalya, Artvin, Bolu, Bursa, İzmir, İstanbul gibi deplasmanlarda ilimizi temsil edecektir. Hepsi birbirinden güçlü ve iddialı takımlar. Çok ciddi yatırım yapan takımlar ile ilk 4 takım arasında yer alarak play-off’lara kalabilmek hedefimizdir. Her maçımızı final havasında görüp, hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. Şehrimizde oynayacağımız karşılaşmalarda taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Dolu tribünlere karşı oynamak hem idareciler olarak bizleri hem de salonda mücadele eden sporcu kardeşlerimizi teşvik etmektedir. Bizimle birlikte 10 kulübün bulunduğu 2. Lig (A) grubunda 9 ilde maçlar yapacağız. Yaklaşık 11.200 km gibi uzun bir yol kat ederek şehrimizi ve Melikgazi Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğiz” dedi.

Lig öncesi hazırlık maçları ve turnuvalar ile ilgili de gerekli görüşmelerin devam ettiğini hatırlatan Başkan Öztürk, lig öncesinde en az üç hazırlık maçı ve bir turnuvada boy göstererek, lig öncesi varsa eksiklerin tespit edilerek gerekli mevkilere transferler yapacaklarını da kaydetti. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!