Melikgazi Belediyesi araç parkını genişletti

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi Belediyesi araç parkını genişletti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 14:30

Melikgazi Belediyesi araç parkını genişletti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) – MELİKGAZİ Belediyesi artan ilçe nüfusuna daha iyi hizmet verebilmek ve vatandaşların ihtiyaçlarını zamanında karşılayabilmek için araç parkuruna 4 yeni aracı daha ekledi.

2016 yılı içerisinde toplam 12 hizmet aracının alınarak birimlerin hizmetine sunulduğunu, bu araçların 4 aracın alınması ile araç parkının büyüyeceğini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizin doğu ile batı arası kuş bakışı 65 km hizmet alanında ise yol uzunluğu oldukça fazladır. Bu kadar geniş alana yayılmış olan bir yerleşim alanında etkin ve verimli hizmet sunulabilmesi gerekmektedir. Bunun için öncelikle yerinde hizmet alanları ile seri ve hızlı bir şekilde sunulması içinde araç parkının yeterli olması gerekmektedir. Belediye olarak bu anlayış ile zabıta, fen, temizlik, park bahçe gibi birimlerde hizmet araçlarının tamamının resmi olmasını istedik ve araç parkını genişletmeye ihtiyaçtan dolayı karar verdik. Bu amaç ile resmi plakalı araçlar ile bundan böyle hizmet sunulacaktır. Resmi araçlar ile oto kontrol sistemi daha kolay uygulanabilmekte olup tüm araçlarda araç takip sistemi mevcuttur”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!