Mehmet Sepil'den bomba açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Sepilden bomba açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 16:31

GÖZTEPE Başkanı Mehmet Sepil son 10 maçta sadece 1 galibiyet alarak şampiyonluk yarışından kopan takımı eleştirdi. Mağazaya dönüştürülen iki katlı kulüp otobüsünün Forum Bornova Alışveriş Merkezi’ndeki açılışını yapan Sepil, sonrasında düzenlediği basın toplantısında futbolda son dönemde üzücü skorlar aldıklarını anlattı. Mehmet Sepil, sezon başında üst lige çıkacak bir kadro oluşturdukları halde hedeflerin uzağında kaldıklarını anlattı.

Haberin Devamı

Mehmet Sepilden bomba açıklamalar

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, bu süreçte bütün Göztepeliler’in bu süreçte acı çektiğini anlatırken, saha içinde yeteri kadar mücadele edilmediğini gördüklerini, takım ruhunun kalmadığını fark ettiklerini anlatırten, "3-1 kazandığımız son Yeni Malatyaspor maçında futbolcular selkelendi. Hala umudumuzu kaybetmiş değiliz. Yönetim olarak biz de hatalar yaptık. Bizden çok daha düşük bütçeli takımların şampiyonluğa oynaması üzüntü verici. Seneye futbolcu sözleşmeleri başka türlü yapacağız" dedi.

Başarısız sonuçlar nedeniyle futbolculara sert tepki gösteren taraftara da seslenen Başkan Sepil, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Kaybedilen maçlardan sonra takım otobüsünün taşlanmasını, insanların darp edilmesini kesinlikle kabul edemiyorum. Bu tür davranışlarda bulunanları kınıyorum. Yeni Malatyaspor maçında henüz 40’ıncı dakikada futbolcular protosto edilmeye, yuhalanmaya başlanıyor. Gerçek Göztepelililik duruşu bu olamaz. Biz Göztepe için mücadele etmeyeni zaten bir dakika bile kulüpte tutmayız. Futbolcuları teşvik etmek, onlara moral vermek yerine demoralize etmek son derece yanlış bir davranış."Taraftarların Sportif CEO Barış Güçlü’yü istifaya davet etmesinin de anlamsız olduğunu dile getiren Sepil, "Güçlü, hiçbir transferi teknik ekip ve bizden habersiz yapmadı. En küçük bir olayda kelle istenmez" ifadesini kullandı.

Mehmet Sepilden bomba açıklamalar

DEMİRÖREN’E TEPKİ

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, geçen hafta Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynamaları gereken Yeni Malatyaspor maçını, Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşması öncesi zeminin bozulmaması için İzmir’e alan Futbol Federasyonuna ateş püskürdü. Stat değişikliği konusunda hiç kimsenin kendilerine danışmadığını belirten Başkan Sepil, "Futbol Federasyonu için sadece Fenerbahçe’nin ne yapacağı önemli, Göztepe’nin değil. Fenerbahçe bozuk zeminde oynamak istemediğini belirtince mantık dışı bir karar alındı. Bunu Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’e soracağım. Ama İzmir kulüpleri birlik olmadığı sürece kimse bu kenti ciddiye almayacaktır. Birlik olmadan asla güçlü olamayız. Bu Göztepe’nin sorunu değil tüm İzmirliler’in sorunu. Artık ağlamak istemiyorsak kenetlenmek, bir arada olmak zorundayız" dedi.

"İKİ STADI DA İSTİYORUZ"

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Menderes Tekeli’de yapılacağını açıkladığı 25-30 bin kişilik statla ilgili bilgi veren Mehmet Sepil, "Biz Göztepe olarak bu stadın yapılması için tüm gayreti göstereceğiz" dedi.

Stat için tüm finansı Büyükşehir’in sağlayacağını belirten Başkan Sepil, "Proje, Büyükşehir ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yapacağı görüşmenin ardından netleşecek. Önümüzdeki salı günü Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüşeceğim. Bakanlık ve belediyenin uzlaşması için aracı olacağız. Politik çekişmeler yüzünden son dönemde İzmir’e çivi dahi çakılmadı. Artık bu tür atışmalara izin vermeyeceğiz" yorumunu yaptı. Gürsel Aksel Tesisleri’ne yapımı planlanan stattan da vazgeçmeyeceklerini belirten Sepil, "Ben ikisini de tercih ediyorum. Yeter ki bittiğini görelim. 90 yılını statsız geçiren kulüp olarak hem Gürsel Aksel’i hem de Tekeli’yi istemek hakkımız" şeklinde konuştu.

HENTBOLA BÜYÜK ÖVGÜ

Haberin Devamı

Göztepe Başkana Mehmet Sepil, Erkekler Süper Ligi’nde aldığı başarılı sonuçlarla zirve yarışını sürdüren hentbol takımına övgüler yağdırdı. Göztepe’nin sadece futbol kulübü olmadığını anlatan Başkan Sepil, "Göztepe’nin adını ilk olarak hentbol takımı Avrupa’ya duyuracak. Hentbolda işler nasıl yolundaysa futbolda da o kadar ters. Yelken ve windsurf şubelerimiz de çok başarılı. Bir çok genç sporcuyu yetiştiriyoruz. Masa tenisi branşımızı da açacağız" dedi.

ÖZEN’DEN 160 TL

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen resmi açılışı yapılan otobüs mağazasından 160 TL’lik alış veriş yaptı. Sweatshirt alan tecrübeli teknik adam mağazayı çok beğendiğini dile getirdi. Başkan Mehmet Sepil, İdari CEO Kerem Ertan’ın projesiyle efsane otobüsü mağazaya çevirdiklerini belirterek, "Göztepe’nin başarılarına şahit olmuş otobüsümüz artık tüm taraftarımıza hizmet getirecek" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!