Mehmet Manavoğlu'na vefa gecesi

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Manavoğluna vefa gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 17:14

Mehmet Manavoğlu'na vefa gecesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin ilk başkanı Mehmet Manavoğlu onuruna belediye personeli tarafından vefa gecesi düzenlendi.

Muratpaşa Belediyesi'nin 1994- 1999 dönemi Belediye Başkanı mimar Mehmet Manavoğlu onuruna düzenlenen geceye, eşi Atiye, ve oğlu iç mimar Özdemir Manavoğlu ile belediye çalışanları katıldı. Geçen yıl yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süre tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan Mehmet Manavoğlu, eski çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldiği gecede duygusal anlar yaşadı.

Gecenin düzenlendiği Taşkapı Meyhane'ye alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde giren Mehmet Manavoğlu, sevgi gösterileriyle karşılandı. Elini öpen ve geçmiş olsun dileklerini ileten personelle tek tek sohbet eden Manavoğlu, gözyaşlarını tutamadı ve "Beni çok mutlu ettiniz. Sizlerle her zaman gurur duydum" dedi.

21 YIL SONRA KARŞILAŞTILAR

Gecede bir de sürpriz yaşandı. Aynı mekana arkadaşlarıyla yemeğe gelen Zera Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Zehra Çatal, tesadüfen karşılaştığı eski Belediye Başkanı Mehmet Manavoğlu ile ilgili bir anısını paylaşarak herkesi duygulandırdı. 1996 yılında ilkokul öğrencisi olduğunu anlatan Zehra Çatal, "Sağlık sorunum nedeniyle ameliyat olmam gerekiyordu. Sayın Başkan ameliyat masraflarımı üstlenmiş. Öğretmenimden, sürekli doktorumu arayarak sağlık durumumu sorduğunu öğrenmiştim. O operasyondan sonra sağlığıma kavuştum. Mimarlık fakültesini bitirdim, yurtdışında yüksek lisans yaptım. Kendisini bugüne kadar hiç görmedim. Teşekkür etme fırsatım olmadı. Bugünkü hayatımı bir anlamda ona borçluyum. Kendisine her zaman minnet duydum, dualarımdaydı. Tam 21 yıl sonra, böyle bir gecede karşılaşmak ve duygularımı yüzüne karşı söylemek kısmetmiş" dedi.

Zehra Çatal'ın konuşmasıyla duygulanan Mehmet Manavoğlu, kendisiyle mutlaka görüşmek ve sohbet etmek istediğini söyledi. Gece, toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!