Mehmet Dede'ye sıcak yuva

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Dedeye sıcak yuva
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 12:39

Mehmet Dede'ye sıcak yuva

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, Alanya'da üç zihinsel engelli çocuğuyla derme çatma bir kulübede yaşayan 83 yaşındaki Mehmet Kesen'e yardım elini uzattı. Mehmet Kesen'e çocuklarıyla kalabileceği konteyner ev verildi.

Büyükşehir Belediyesi, 3 sene önce eşini kaybeden kalp hastası Mehmet Kesen ve birlikte yaşadığı üç zihinsel engelli çocuğuna sıcak bir yuva kurdu. Yaşları 52, 45 ve 42 olan çocuklarına hem analık hem de babalık yapan Mehmet Dede, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hediye edilen konteyner evde yaşamını daha rahat sürdürebilecek.

BAŞKAN TÜREL'E TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Büyükpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Kaya ile Kesen Ailesi'nin ev sevincine ortak oldu. Yeni evlerini görünce Mehmet Dede ve çocukları sevince boğuldu. Heyecanla yeni evlerini gezen Mehmet Dede, "Her tarafı dökülen yağmur ve fırtınada içinde oturmaktan korktuğumuz bir barakada yaşıyorduk. Şu an o kadar mutluyum ki kelimelerle anlatamıyorum. Bundan sonra sıcacık yuvamız oldu. Bize bu evi veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e ve diğer yetkililere çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!